CARNAVAL 2000
(Palma, dies 4 i 5 de març)

Fins dia 5 de març al Casal Solleric
Exposició dels cartell presentats al Concurs de Cartells de Sa Rua i Sa Rueta 2000 i de les màscares presentades al VII Concurs de Màscares 2000

Dissabte, 4 de març, a les 11 h
Desfilada de Carnaval 2000 anunciant Sa Rueta i Sa Rua a càrrec dels alumnes de l'Escola Municipal de Teatre Infantil i Juvenil de l'Ajuntament de Palma, acompanyada per una colla de xeremiers.
Itinerari: Ses Voltes, C/ Mirarmar, C/ Morey, Pl. Santa Eulàlia, Pl. Cort, C/ Colom, Pl. Major, C/ Sant Miquel, C/ Oms, C/ Sant Jaume, Casal Solleric
 

CARTELL - Antonio Fernández Coca fernandezcoca.com
Dissabte, 4 de març, a les 20 h, al Casal Solleric
Representació teatral en la qual els alumnes de l'Escola Municipal de Teatre Infantil i Juvenil exhibiran les màscares més representatives i lliurament dels Premis dels cartells guanyadors del concurs de Sa Rua 2000 i Sa Rueta 2000 i de Màscares.

Diumenge, 5 de març, a les 11 h
Sa Rueta
A la Pl. Joan Carles I, passeig del Born, Avda. Antoni Maura i Pl. de la Reina.
Actuacions i animació de grups per a infants, desfilada de disfresses i activitats infantils.

Diumenge, 5 de març, a les 17 h
Sa Rua
Concentració entre les 16 i les 16,30 h al Passeig Mallorca, Avda. de Jaume III, Pl. Joan Carles I, Passeig Born, Pl. de la Reina, Avda. Antoni Maura, Comandància de Marina, Avda. d'Antoni Maura, Pl. de la REina, Passeig Born, Pl. Joan Carles I, Avda. Jaume III i passeig Mallorca, dispersió cap a l'Avda. de Portugal.
 

DIRECTORI MallorcaWeb
<< Tornar enrera