Portada Vou veri vou per no dormir
Produït i editat per BLAU CD 137

Credits
Biel Majoral

(vist per Joan Manresa)

Paraules den Biel Majoral

Cançons
(R) Música amb Real Audio
 1. Vou veri vou per no dormir (R)
 2. La mort de na Roseta (R)
 3. Don Francisco
 4. La Filla del Rei
 5. Què té aquesta terra nostra
 6. Es burjons
 7. Havaneros (R)
 8. Enyorament (R)
 9. La Fruita més primerenca
 10. Camí, camí
 11. Tonada

Actuacions
Paraules den Biel Majoral 
.
“Per a tots els amics, que són molts, aquest treball musical, llençat per aquestes mordales enmig de la mar, que ha projectat l’amic Miquel Barceló (que molts d’anys poguem fer matances) i que el desig com un alè dansat (cossiers).
.
1. Una vegada no fa gaire anys i arran d’un concert a Algaida, vaig tenir el desencert de fer alguns agraïments i un d’aquest “agraïts” -podeu creure que era pura generositat- el va aprofitar per reclamar la propietat d’una feina que no només era seva. Vaig pensar que m’havia equivocat i que mai no tornaria a esser generós, però la ràbia em va reconduir i he arribat a la conclusió que aquesta és una de les poques virtuts que ens permet de viure amb dignitat humana. A les verdes i a les madures he pogut constatar que els amics hi són.
.
2. Arran d’un altre concert, a Magisteri, vaig demanar al bon amic Baltasar Bibiloni (per cert gràcies) si li agradava el meu cantar, ell va somriure i contestà: “homo, si vols cantar òpera, vaja que n’hi ha de bons i jo no t’escoltaré; però quan cantes tonades i romanços m’escarrufes una mica”. Hi vaig endevinar tota una lliçó de comunicació i sentiment perquè mai no he presumit de veu, però de sinceritat en els sentiments sí.
.
3. Les enormes facilitats de Blau, els ànims de tanta gent i la col·laboració i participació activa d’aquest ramell d’excel·lents músics/ques m’han animat a posar veu a aquesta passejada delectada pel món de les nostres músiques i les nostres il·lusions. A qui no agrada la plena llibertat!
.
4. Uns agraïments tècnics i de bon cor a l’Associació de la música de Llucmajor, Banda de música de Llucmajor, Banda de música d’Algaida i la Via Roma pel que fa al manlleu d’instruments grossos... i a Bernat Xiscos de Porreres per haver-los traginat d’un lloc a l’altre. Al Casal Pere Capellà d’Algaida (s’entén als responsables) per deixar-nos-hi fer assajos i deixar-nos manejar l’equip de so. Devem un sopar als tècnics (els esmentam en un altre lloc).
.
Per acabar, heu de saber que les dues ànimes d’aquest CD són en Biel Oliver “Torres” i en Delfí Mulet i dir-vos que sense ells no l’hauria fet mai; el sentiment i la sensibilitat que han servat en els seus arranjaments m’emocionen i m’honoren.
.
Continuarà...!?
A la memòria de:

Tio Gori de Sa Serra
Jaume Vidal Alcover
Guillem d’Efak
Biel Caragol
Ovidi Montllor

 


Produït i allotjat per MallorcaWeb