Ir directamente al contenido

Premi Web 2008

Premi Web 2005 de BalearWeb

BalearWeb, la capçalera que agrupa i dóna serveis comuns a MallorcaWeb, MenorcaWeb, EivissaWeb i FormenteraWeb, convoca la vuitena edició del Premi Web. La iniciativa compta amb el patrocini de la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears, la Regidoria de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística de l'Ajuntament de Palma i la Fundació Pilar i Joan Miró, lloc on es celebrarà l'acte de cloenda.

En aquesta vuitena edició s'atorgaran tres premis en metàl·lic: un primer premi per a l'autor de la web guanyadora consistent en 1.200 euros, un segon premi de 600 euros per al segon classificat i un tercer premi de 300 euros per al concursant que ocupi el tercer lloc. A més a més es lliuraran 9 xilografies originals realitzades per prestigiosos artistes de les Illes Balears, una per al guanyador de cadascuna de les categories en què competiran les webs.

Podran participar en el concurs totes les webs i blocs realitzats per institucions, empreses o particulars originaris o residents a les Illes Balears, sempre i quan utilitzin el català com a llengua principal de la web. La temàtica i el contingut són totalment lliures, quedant excloses les webs de contingut il·legal, violent, racista, xenòfob o pornogràfic.

El termini d'inscripció finalitza el 7 de maig i la data prevista per al lliurament de premis és el 7 de juny a les 12:00 h.

Algunes de les webs premiades en anteriors edicions del concurs són: VIMA rentacar, Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX, Herbari Virtual, Teatre de què, Associació Cultural Grallalsac, Sant Joan: Festes de Ciutadella de Menorca, Xarxa de Biblioteques Públiques de Menorca, Puig de Maria de Pollença, Rata Pinyada, Serra i Costes, m.ar, Alfonduco Edicions, Fotografia de Natura, lavila.org, Webverd, 9D-La Novena Dimensió, Folk de Mallorca i vinedefesta.com.

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicidad - Contactar - Nota legal - Accesibilidad