Anar directament al contingut

Festa

El dissabte 7 de juny es va celebrar la cloenda i el lliurament de guardons de la vuitena edició del Premi Web de BalearWeb. La celebració va tenir lloc a la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca i comptà amb l'assistència de més d'un centenar de persones. L'acte va incloure una visita guiada al centre cultural, el lliurament de premis i un aperitiu.

Foto 1

La cerimònia de lliurament de premis, a l'auditori de la Fundació, començà amb una breu benvinguda càrrec del director de BalearWeb, Ramon Sellas, seguida de la projecció d'un vídeo clip, on s'anunciaren les webs finalistes del concurs.

Foto 2 Foto 3 Foto 4 Foto 5

A continuació, Bel Llodrà, portaveu del Jurat, donà a conèixer els guanyadors i es va fer el lliurament dels 12 premis atorgats. Primer s'anunciaren i es lliuraren els premis per categoria i després els tres premis absoluts. Els guanyadors de cada categoria reberen xilografies originals d'artistes destacats de les Illes Balears, que formen part d'una producció exclusiva realitzada per Edicions 6a Obra Gràfica amb motiu del seu 25è aniversari. Els tres guanyadors absoluts reberen, a més a més, premis en metàl·lic: 1.200 euros el primer classificat, 600 euros el segon i 300 euros el tercer.

Foto 6

Miquel Àngel Escanelles va obtenir el premi a la millor web de la categoria ART I CULTURA, per la web Toponímia Mallorca.

Foto 7

L'IES Emili Darder va obtenir el premi de la categoria CIÈNCIA I EDUCACIÓ, per la web d'aquest Institut d'Educació Secundària. Recollí el premi el professor David Sánchez.

Foto 8

Cati Bennàssar i Daniel González varen obtenir el premi de la categoria COMUNICACIÓ, per la web Cultura Pollença.

Foto 9

Òscar Barber va aconseguir el premi de la categoria ECONOMIA I EMPRESA, per la web de l'Agroturisme Sant Joan de Binissaida. Però no va poder assistir a l'acte.

Miquel Àngel Torandell va rebre el premi de la categoria ESPORT, per la web Món d'Aventura. Recollí el premi Daniel González, el desenvolupador.

Foto 10

Miquel Piulats va obtenir el premi de la categoria GOVERN I POLÍTICA, per la web del Consell de Mallorca.

Foto 11

Òscar Bagur va obtenir el premi de la categoria MEDI AMBIENT, per la web de l'Observatori Socioambiental de Menorca.

Foto 12

Benjamí Villoslada va aconseguir el premi de la categoria PERSONAL, per la web Bitassa a lloure.

Foto 13

I finalment, David Pérez i els seus col·laboradors varen obtenir el premi de la categoria SOCIETAT, per la web Anar de tapes.

Foto 14

Pel que fa als premis absoluts, David Pérez i els seus col·laboradors reberen el Tercer Premi, consistent en 300 euros, per la web Anar de tapes. Miquel Piulats va aconseguir el Segon Premi consistent en 600 euros, per la web del Consell de Mallorca. I Cati Bennàssar i Daniel González assoliren el Primer Premi absolut consistent en 1.200 euros per la web Cultura Pollença.

La cerimònia de lliurament de premis va finalitzar amb les intervencions de les autoritats: la directora de la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca, Magdalena Aguiló, la regidora de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística de l'Ajuntament de Palma, Nanda Ramon, i la directora general de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears, Margalida Tous, qui va cloure l'acte.

Foto 15 Foto 16 Foto 17 Foto 18

Fotos realitzades per Pep Torró i Mireia Sellas.

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat