Anar directament al contingut

Constitu´da la nova Associaciˇ de Ve´ns de DeiÓ

Constitu´da la nova Associaciˇ de Ve´ns de DeiÓ

El passat dissabte, 5 de febrer, a la seva primera Assemblea General OrdinÓria, va quedar constitu´da la nova Associaciˇ de Ve´ns de DeiÓ, amb 130 membres inscrits. A la reuniˇ, que va tenir lloc al Local Social de la Tercera Edat i que fou presidida per la Comissiˇ Gestora, es votaren els cÓrrecs de President (Toni Colomar), Vice President (LluÝs Socias), SecretÓria (Isabel Salleras) i Tresorer (Mateu ReynÚs) aixÝ com delegats de Cultura i Benestar Social (Ant˛nia Oliver), Medi Ambient (Paula Ramis de Ayreflor), Agricultura (Francesca DeyÓ), Esports i Esplai (Bartomeu Nadal), Comunicaciˇ i Cooperaciˇ (TomÓs Graves), Artesania (Joanna KŘrne) i representants dels diferents nuclis de poblaciˇ del municipi.

Segons ens informa TomÓs Graves, delegat de Comunicaciˇ i Cooperaciˇ, durant l'assemblea es va donar lectura a la reclamaciˇ presentada per la Comissiˇ Gestora de la ASVED davant el Ajuntament de DeiÓ i del Govern Balear en relaciˇ a les tarifes del servei municipal d'aigua i sanejament. L'assemblea tambÚ votÓ a favor de la seva federaciˇ i a favor d'adherir-se al programa europeu MEDSTONE.

MÚs informaciˇ sobre DeiÓ

Foto ę MallorcaWeb

 
Data de publicaciˇ: 08/02/2000

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat