Anar directament al contingut

Exposiciˇ: "conflictes de llenguatge" d'Antonio Camba

Exposiciˇ: "conflictes de llenguatge" d'Antonio Camba
El proper dijous, 28 de setembre, a les 20 h, l'artista Antonio Camba inaugurarÓ la mostra "conflictes de llenguatge", a la galeria que el propi Camba mantÚ al carrer Sant Joan del barri antic de La Llotja de Palma.

Es tracta d'una exposiciˇ individual de l'obra mÚs recent de l'artista, creada a partir de l'anÓlisi i experimentaciˇ amb els conflictes de llenguatge. Obres digitals en les quals el cos humÓ i les paraules es fonen en un tot, posant de relleu les fronteres i limitacions de la comunicaciˇ interpersonal. El fet casual i el fet racional, el cos nu cobert pel llenguatge.

La mostra es podrÓ visitar fins al 21 d'octubre en horari de dilluns a divendres, de 17 h a 21,30 h, i dissabtes de 18 h a 21,30 h.
 
Data de publicaciˇ: 24/09/2000

© 1996-2022 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat