Anar directament al contingut

Tallers a la UIB: producció audiovisual en vídeo i tècniques del guió cinematogràfic

El Servei d'Activitats Culturals (SAC) de la Universitat de les Illes Balears (UIB) organitza el "Taller d'introducció a la producció audiovisual en vídeo", que tindrà lloc, del 13 al 24 de novembre, a l'Edifici Sa Riera, carrer de Miquel dels Sants Oliver, 2 de Palma.

Segons els organitzadors: "El curs ha estat dissenyat per servir com a introducció a la producció audiovisual en vídeo. L’objectiu fonamental és proporcionar als alumnes uns coneixements bàsics del funcionament i maneig de tot l’equipament audiovisual, com també del llenguatge necessari per iniciar qualsevol producció en vídeo".

Els professors són: Miquel Pou, Ariane Cuche, Pau Sbert, Daniel Castro, Francesc Escanellas i Miquel Oliver (coordinador).

Més informació: www.uib.es/secc6/sac/video.htm

D'altre banda, el SAC de la UIB organitza el "Taller de guió cinematogràfic. Tècniques del guió", que tindrà lloc, del 6 al 23 de novembre, a la sala d'actes de l'edifici Anselm Turmeda del Campus.

L'objectiu del curs és fer la dissecció d'un guió cinematogràfic per tal de poder fer-ne la interpretació.

El professor del curs és Xavier Flores, professor de cinema al Centre Cultural Cinematogràfic de Barcelona. Dues de les classes seran impartides pel crític i escriptor Miguel Marías i pel realitzador José Luis Guerin.

Més informació: www.uib.es/secc6/sac/cine.htm
 
Data de publicació: 03/11/2000

© 1996-2019 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat