Anar directament al contingut

Aquarel·les de Guillem Colom a la Fundació Barceló

Aquarel·les de Guillem Colom a la Fundació Barceló
La Fundació Barceló acull, del 28 de novembre de 2000 al 5 de gener de 2001, l'exposició "Aquarel·les del Geòleg Guillem Colom i Casasnovas (1900 - 1993)"

El geòleg Guillem Colom Casasnovas (Sóller, 1900 - 1993) fou un gran aficionat al dibuix il·lustrant una extensa bibliografia sobre temes de la seva especialitat. Gràcies a un pintor californià anomenat Mascheferd que residia a Sóller, aprofundí en la tècnica de l'aquarel·la. A partir de 1946 començà a exposar participant en diverses exposicions col·lectives.

En el catàleg que acompanya l'exposició, Jaume Ensenyat i Julià escriu: "La pintura reflecteix el pintor, i les aquarel·les de Guillem Colom són senzilles, fresques, lluminoses, mediterrànies. Reflecteixen la nostra llum".

Foto © RSR: "Retrat de Guillem Colom" de Federico Molina

Més informació sobre exposicions a Mallorca: Agenda d'exposicions
 
Data de publicació: 01/12/2000

© 1996-2019 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat