Anar directament al contingut

El Teatre d'Artà obre les portes

El Teatre d'Artà obre les portes
En els últims anys Mallorca ha vist créixer en qualitat i quantitat les infrastructures escèniques disponibles arreu de l'Illa. La inauguració de l'Auditòrium Sa Màniga de Cala Millor la primavera del 1999, la de l'Auditori d'Alcúdia l'estiu del 2000 i més recentment la del Teatre de Vilafranca en són alguns exemples. Dues iniciatives privades també han vist la llum durant aquest període, el Teatre Escènic de Campos, que s'inaugurà l'octubre de 2000, i el Cafè Teatre Zanni de Lloseta, que inicià la seva activitat el passat mes de desembre. I la llista continua amb importants reformes a diversos espais escènics ja existents i amb molts projectes en marxa.

Aquesta setmana els artanencs inauguraran el Teatre d'Artà, un espai dotat de la més moderna tecnologia que pretén ser un centre de dinamització social al servei de les entitats ciutadanes i de les necessitats de la població. Durant les primeres jornades d'obertura —els dies 1, 2 i 3 de juny— els grups de teatre, música i dansa d'Artà seran els encarregats de presentar el nou espai escènic, d'una forma engrescadora i divertida, a la gent del poble. Dia 6 de juny serà quan tindrà lloc la inauguració oficial amb l'assistència de les autoritats, gala que retransmetrà en directe TVE.

La programació estable d'espectacles al Teatre d'Artà tindrà una especial esment a la producció local, combinant la feina amateur amb exigència, amb el treball professional de qualitat artística. Es presentarà una oferta de teatre, música, dansa i cinema establint una línia pròpia en cada un d'aquests àmbits i la llengua catalana serà el vehicle de comunicació propi i identitari.

A la nova web del Teatre d'Artà (www.teatrearta.com), en procés de desenvolupament, es pot trobar àmplia informació sobre el nou edifici, l'equipament i els serveis que ofereix.
 
Data de publicació: 30/05/2001

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat