Anar directament al contingut

Fira del Caragol a Sant Jordi

Fira del Caragol a Sant Jordi
Sant Jordi celebrarà els dies 19 i 20 de maig la primera Fira del Caragol, amb l'objectiu de potenciar i donar a conèixer els caragols com a alternativa per a la recuperació agrícola de les finques abandonades de Sant Jordi (municipi de Palma).

El dissabte 19 de maig, a les 21:00 h, tindrà lloc al local de Ca ses Monges la conferència sobre Helicicultura a càrrec de José A. Marcelo, tècnic de l'empresa El Cargol i col·laborador del Ministeri d'Agricultura i del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya.

El diumenge 20 de maig tindrà lloc la Fira, que s'obrirà a les 10:00 h amb cercaviles i xeremiers, oferint un ampli ventall de propostes lúdiques, gastronòmiques i culturals al voltant del caragol: carreres de caragols i altres activitats infantils amb el caragol com a protagonista, degustació i venda de caragols, presentació de les diferents maneres de cuinar el caragol...

La Fira acollirà també una mostra artesanal, exposició i venda de productes dels comerços de Sant Jordi, venda d'embotits tradicionals elaborats artesanament, mostra d'animals de ploma autòctons... I com a cloenda, a les 20:00 h, se celebrarà una gran ballada popular amb l'Escola infantil de Son Espanyolet, Balladors de Lluc, Aires des Pla de Marratxí i Aires Santjordiers.

Per a més informació, contactar amb Josep Ma Lendinez: jlendi2001@mallorcaweb.net

Foto © Arxiu EVK / MallorcaWeb
 
Data de publicació: 15/05/2001

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat