Anar directament al contingut

"Los Fantasticks": diversió per a tota la família

"Los Fantasticks": diversió per a tota la família
L'Auditòrium de Palma acollirà del 9 al 19 d'agost la comèdia musical "Los Fantasticks" de Tom Jones, una producció de J.C. Produccions interpretada per Manel Tubert, Enric Garcia, Alfredo Roldán, David Ordinas, Àlex Tejedor, Sònia Gómez, Martí Fons i Franc Berlhin.

L'obra explica la història de dos pares, íntims amics i veïns, que fingeixen estar enemistats amb l'objectiu que els seus respectius fills, que sempre fan el contrari del que diuen i fan els seus pares, s'enamorin.

El romanticisme que impregna la història, l'excel·lent música que acompanya l'espectacle, l'humor i la poètica del text i les aventures que viuen els protagonistes garanteixen la diversió per a tota la família.

Les funcions tendran lloc a la Sala Mozart, a les 22:00 h. Dissabtes a les 19:00 i 22:00 h. Diumenges a les 20:00 h. Les entrades, a 2.500 pessetes, es poden adquirir a través de Servicaixa i a les Taquilles de l'Auditòrium.

Més informació sobre teatre a Mallorca: teatre.net
 
Data de publicació: 01/08/2001

© 1996-2023 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat