Anar directament al contingut

Postals: Felicitem el Nadal per Internet

Postals: Felicitem el Nadal per Internet
Fa un any, MallorcaWeb va inaugurar el servei de postals electròniques amb una felicitació de Nadal de Lacomba Produccions. Poc després es va ampliar el servei amb una col·lecció de postals artístiques aportades pels fotògrafs Pere Colom, Miquel Àngel Dora i Biel J. Perelló; i pels dissenyadors gràfics: Antonio Fernández Coca, Antònia Calafat i Gabriel Lacomba.

Ara s'ha renovat la pàgina incorporant-hi postals de Menorca, Eivissa i Formentera, i s'ha traslladat el servei a BalearWeb, la capçalera que agrupa i dóna serveis comuns a MallorcaWeb, MenorcaWeb, EivissaWeb i FormenteraWeb.

D'altra banda, coincidint de nou amb el Nadal, es presenta una nova postal nadalenca, obra d'Antònia Calafat i Miquel Bordoy, per poder felicitar a través d'Internet tots els amics i persones estimades en aquestes dates assenyalades.

Més informació: Servei de Postals de BalearWeb (servei gratuït)
 
Data de publicació: 14/12/2001

© 1996-2022 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat