Anar directament al contingut

Fira de Santa Margalida

Fira de Santa Margalida
Dissabte s'inicià a Santa Margalida el programa d'actes de la Fira 2002, que una vegada més arriba ple de propostes festives: exposicions, conferències, concerts, tallers, activitats esportives i un llarg etcètera. Entre altres, destaca l'actuació de les escoles de ball mallorquí de les agrupacions Aires Vileros i Aires de Montision de Porreres per a la nit del divendres 22, a la plaça de s'Abeurador, i el concert que oferirà Maria del Mar Bonet a l'Església parroquial, el dissabte 23 a les 22:00 h.
 
Sens dubte el plat fort del programa és la Fira del diumenge 24, que començarà a les 9:00 h amb l'obertura de les exposicions i concursos d'animals i s'estendrà durant el dia amb mostres d'artesania, exposicions diverses, demostracions de doma de cavalls, ball de les cintes...
 
Com cada any, coincidint amb la Fira, la web de LaVila.org reneix carregada de noves incorporacions, com ara un espai de debat que s'ha inaugurat amb una enquesta sobre la gestió de l'equip de govern municipal i un reportatge sobre la figura de Joan March Ordinas, que inclou àmplia informació sobre la vida d'aquest controvertit Vilero. D'altra banda cal destacar la inclusió d'un interessant article sobre "Coques, cocarrois, panades, crespells.." a càrrec de Mossèn Antoni Rubí i el programa complet de la Fira, que enguany s'enllaça amb la Diada Ciclista a celebrar el dia 21 d'abril, entre Santa Margalida, Can Picafort i Son Serra.

Més informació: www.lavila.org

Notícies relacionades:
Fira de Santa Margalida i novetats a LaVila.org (4/4/2001)
LaVila.org: Santa Margalida a Internet (15/4/2000)
 
Data de publicació: 17/03/2002

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat