Anar directament al contingut

CalviÓ Hip Hop 2002

CalviÓ Hip Hop 2002
El dissabte 17 d'agost, de les 4 de la tarda a les 2 de la matinada, tendrÓ lloc al Poliesportiu de Magaluf (CalviÓ) la Gran festa del Hip Hop a Mallorca organitzada per l'Ajuntament de CalviÓ.

DesprÚs de l'Ŕxit de la primera ediciˇ celebrada l'any passat, els organitzadors han programat el major concert de Hip-Hop que s'hagi vist mai a les Balears amb la participaciˇ de Payo Malo, Los cu˝aos del Fonk (La puta OpÚpÚ), Falsalarma, No nos conoces i Ambos lados. TambÚ se celebrarÓ la segona ediciˇ del concurs de Graffiti, hi haurÓ una Dj Session amb Dj Saez y Dj don Manolo i s'instalĚlarÓ un circuit per a l'exhibiciˇ de skaters i rollers i un mercat alternatiu.
 
Data de publicaciˇ: 31/07/2002

© 1996-2021 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat