Anar directament al contingut

Art Emergent a les Illes Balears

Art Emergent a les Illes Balears
El centre cultural Can Creu d'Inca de Capdepera acollirÓ a partir del 24 d'octubre l'exposiciˇ itinerant "Art Emergent a les Illes Balears I" produ´da pel Projecte Llevant, plataforma cultural impulsada pel Govern de les Illes Balears, Consell de Mallorca, Sa Nostra, Espai Mallorca de Barcelona i els ajuntaments de Manacor, ArtÓ, Capdepera, CalviÓ, Felanitx, MarratxÝ, Sant Llorenš des Cardassar, Sa Pobla, Petra, Porreres, SantanyÝ, Inca i Binissalem, amb l'objectiu de potenciar la plÓstica emergent realitzada pels joves artistes de les Illes Balears i PitiŘses.

Els deu artistes participants a al mostra sˇn Astrid Colomar (Palma, 1970), Rafael Adrover (Palma, 1969), Amparo Sard (Son Servera, 1973), Paco Espinosa (Palma, 1969), Joan Serra (Manacor, 1973), Marian Femenias Moratinos (Palma, 1973), Joan Servera Peix (ArtÓ, 1971), Pedro Oliver (Palma, 1968), Yolanda Montesa (Eivissa, 1973) i Paca Florit (Ciutadella, 1974).

L'exposiciˇ iniciÓ el seu recorregut a la Torre dels Enagistes de Manacor i a mÚs de Capdepera tambÚ podrÓ veure's a ArtÓ, CalviÓ, Felanitx, MarratxÝ, Sant Llorenš des Cardassar, Sa Pobla, Petra, Porreres, SantanyÝ, Inca i Binissalem. Els promotors tenen previst organitzar una segona ediciˇ el 2003 i una tercera el 2004 per aixÝ completar el panorama de l'art emergent a les Illes Balears i PitiŘses.

Foto ę BalearWeb: obra de Yolanda Montesa
 
Data de publicaciˇ: 19/10/2002

© 1996-2020 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat