Anar directament al contingut

Encontre Internacional de Compositors

Encontre Internacional de Compositors
Concerts a Alcúdia, Palma, Búger i Manacor

El programa del XXIII Encontre Internacional de Compositors, organitzat per la Fundació Aca, començà el passat 14 de novembre al Teatre Municipal de Palma amb un concert del Trio Aracné i fins el moment han tengut lloc un concert d'orgue de Tomé Olives a l'Església de Santa Creu de Palma el dia 15, una creació musical i visual d'Antoni Caimari i Claudio Boquet a la seu de la Fundació Aca a Son Bielí de Búger el dia 16 i un recital d'El Cacique Cayupe Lonconao al Centre de Cultura Sa Nostra de Palma el dia 18.

L'encontre continua aquests dies de novembre a l'Auditori d'Alcúdia, en el marc del cicle Per Amor a l'Art, amb dos concerts: Música Camítica amb Antoni Caimari i Claudio Boquet el dia 19 a les 21:00 h i  Le Ciel Afonic i Joseph Sbert el dia 20 a la mateixa hora. El mateix dia 20 a les 21:00 h tendrà lloc al Teatre Municipal de Palma un concert de Psicofonies Quintet de Vent, el dia 22 a les 21:00 h la companyia del Sueño Limitada representarà a la Fundació Aca de Búger el recital dramatitzat "Un hombre gris avanza por la calle de niebla" i el dia 30 a les 20:00 h també a la Fundació Aca hi haurà un acte poètic i musical amb la participació de Julián Ruiz-Bravo i José Ramón Hernández Vich al piano.

L'11 de desembre l'Encontre es desplaçarà al Teatre de Manacor on a les 21:00 h Miquel Estelrich (piano) i Joana Mª Llabrés (soprano) oferiran un concert homenatge al compositor manacorí Antoni Parera Fons. La Fundació Miró de Palma acollirà el 19 de desembre a les 21:00 h el següent concert dedicat als compositors Maties Far i Busevi. L'últim concert programat l'oferirà l'Orquestra Simfònica de les Balears el 30 de gener de 2003 a les 21:00 h a l'Auditori del Conservatori de les Illes Balears a Palma

El programa també presenta una sèrie de concerts dedicats als guanyadors del certamen de música per a joves intèrprets Art Jove 2002 que tendran lloc a la Fundació Aca de Búger. Oferiran concerts: Maria del Hoyo Pérez de Rada (piano) i Trio Tríptic (violí, piano i clarinet), el 29 de novembre a les 21:00 h; Duet Gandarba (grup de cambra), Marta Ambrós (piano), Xisco Aguiló (contrabaix), Xavier Bonet (saxo) i Mª Victòria Cortès (piano) el 13 de desembre a les 20:30 h; Miquel Amengual (trombó), el grup de cambra format per Miquel Amengual (trombó), Joan Amengual (trombó) i Guillem Nadal (bombardí) i Verónica Rambla (clarinet) i Oscar Campos (piano) el 14 de desembre a les 20:00 h; i el grup de cambra format per Carlos Cerdà, Miki Camps, Albert Sierra i Paco Vicedo el 20 de desembre a les 21:00 h.

Enguany l'Encontre traspassa fronteres i s'ha programat un concert de compositors de les Illes Balears al Festival Aujourd'hui Musique de Perpinyà pel dia 24 de novembre a les 20:00 h.
 
Data de publicació: 19/11/2002

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat