Anar directament al contingut

Per amor a l'art a Alcúdia

Per amor a l'art a Alcúdia
Alcúdia acull del 18 al 24 de novembre la iniciativa "Idemtitats 2002" organitzada per l'associació Per Amor a l'Art amb la col·laboració de l'Ajuntament. El programa inclou música, performances, instal·lacions, escultures i poesia. Del 18 al 24 es poden visitar les escultures i instal·lacions distribuïdes pels carrers i places d'Alcúdia. Es pot recollir a l'Auditori d'Alcúdia un mapa amb informació sobre la situació de les obres. Durant aquest dies, també es pot visitar a la Biblioteca Can Torró l'exposició "Art Correu - En Temps d'Idemtitats" i el dia 18 de 16:30 a 22:30 h hi hauran 6 hores continuades de poesia amb lectures poètiques i projecció d'audiovisuals.

Pel que fa a l'apartat musical l'Auditori d'Alcúdia acollirà els concerts següents: dia 19 a les 21:00 h Música Camítica, organitzat per la Fundació Aca, dia 20 a les 21:00 h Le Ciel Afonic i Joseph Sbert, organitzat per la Fundació Aca, dia 21 a les 19:00 h  Escola Municipal de Música d'Alcúdia, i dia 22 a les 21:00 h havaneres amb el Grup Sotavent i Banda Municipal de Música.

Altres activitats programades són els grafitis que realitzaran diversos artistes a l'Avinguda Prínceps d'Espanya durant els dies 22, 23 i 24 i una passejada i visita a les instal·lacions, escultures i performances que començarà davant l'Auditori d'Alcúdia el dia 23 a les 11:00 h. També el 23 durant el matí hi haurà una acció sorpresa de Catie de Balmann al carrer Major, a les 11:30 h una instal·lació-performance de Ruben Barroso a la placeta de les Verdures, a les 13:00 h una acció de Fausto Grossi al CP Alcúdia, a les 15:00 h l'acció "La Partida de Terceti" al Cafè de Ronda, a les 18:00 h una acció de Catie de Balmann al carrer Major i a les 19:00 h accions de Belin Castro, Iris Nava, Kamen Nedev, Dick Verdult i Rodolfo Franco a Can Torró.

Finalment, el 24 a les 12:00 h hi haurà una acció de carrer, coordinada per Xesca Palou, a la Porta des Moll.
 
Data de publicació: 18/11/2002

© 1996-2019 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat