Anar directament al contingut

Manifestació massiva contra la guerra

Manifestació massiva contra la guerra

La pluja no ha estat un obstacle i avui milers de persones de totes les edats s'han manifestat pels carrers de Palma contra la guerra a l'Iraq. La mobilització, convocada per la Plataforma per la Democràcia i la Globalització Social, ha estat una de les més importants que es recorden a Palma, comparable a la convocada pel GOB el 1998 per reclamar un urbanisme sostenible.

Un grup de xeremiers i una pancarta amb l'eslògan "No a la guerra imperialista" han encapçalat la manifestació que ha transcorregut pacíficament des de la plaça d'Espanya fins el passeig del Born, on la periodista Cristina Ros ha llegit tres vegades el manifest unitari en contra de la guerra per tal que pogués ser escoltat per la gran riuada de gent, que alguns xifren en més de quaranta mil persones.

La massiva assistència a les manifestacions contra la guerra que aquest dissabte s'han celebrat a les principals ciutats de tot el món és, per a molts observadors, un reflex clar i contundent d'una societat que vol participar directament en els assumptes que l'afecten. Persones de tot el món que responen de forma global i solidària a un gran repte de la humanitat, com és viure en pau.

Reportatge fotogràfic:

Notícies relacionades:

Notícia anterior relacionada:

Debat/Enquesta:

Fotos © BalearWeb

 
Data de publicació: 15/02/2003

© 1996-2023 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat