Anar directament al contingut

Mallorca per la pau, No a la guerra!

Mallorca per la pau, No a la guerra!
Convocades per la Plataforma per la Democràcia i la Globalització Social, unes vint mil persones de totes les edats es van tornar a manifestar pels carrers de Palma el passat dissabte contra la guerra a l'Iraq. Malgrat que no s'arribà a la xifra de quaranta mil participants de la històrica manifestació del passat 15 de febrer, la mobilització fou tot un èxit essent una de les més importants que es recorden a Mallorca.

Un grup de xeremiers i una pancarta amb l'eslògan "No a la guerra imperialista" encapçalaren la manifestació que va transcorre pacíficament des de la plaça d'Espanya fins el passeig del Born, on l'escriptor Biel Mesquida llegí un manifest en contra de la guerra. Al acabar l'acte, uns 2.000 manifestants seguiren pel passeig Marítim fins arribar al Consolat dels Estats Units, on el sindicalista Pep Juárez va llegir el manifest abans d'entregar-lo a la seu consular.

En el cas que comenci la guerra, la Plataforma per la Democràcia i la Globalització Social convoca la ciutadania de Mallorca a concentrar-se al passeig del Born de Palma el mateix dia a partir de les 19:00 h. És pot trobar informació actualitzada sobre els actes contra la guerra organitzats per la Plataforma a la web: www.gobmallorca.com/pau
 

Debat/Enquesta:

- Creus que els Estats Units han d'atacar l'Iraq?

Foto © Arxiu BalearWeb
 
Data de publicació: 16/03/2003

© 1996-2023 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat