Anar directament al contingut

Milers de persones entre els quadres de Miquel Barceló

Milers de persones entre els quadres de Miquel Barceló

Des del dia de la seva inauguració, dimecres 30 d'abril, milers de persones han passat per la Llotja de Palma per visitar la retrospectiva de Miquel Barceló. El dia de la inauguració, que comptà amb la presència de l'artista, ja foren multitud les persones que visitaren la mostra i durant els dos primers dies de maig ha rebut més de 6.000 visites. L'exposició, que podrà visitar-se fins el 31 d'agost, agrupa vint-i-un quadres de gran format realitzats des de 1983 fins l'actualitat per Miquel Barceló i es divideix en quatre apartats que inclouen obres de totes les sèries importants que l'artista mallorquí ha realitzat des de la seva participació a la Documenta de Kassel.

La mostra forma part del conjunt d'exposicions titulat "Miquel Barceló a les Illes Balears" que, organitzat per la Fundació Balears 21 i comissariat pel mallorquí Enric Juncosa, director del Irish Museum of Modern Art de Dublín, també ha portat l'obra de l'artista al Museu d'Art Contemporani d'Eivissa, a la plaça de la Constitució a Sant Francesc Xavier de Formentera, al Museu de Menorca a Maó i a la capella del Roser a Ciutadella.

Miquel Barceló està treballant actualment en el revestiment de terracota i la decoració de la capella de Sant Pere a la Seu de Mallorca. Es pot trobar més informació sobre l'artista i la seva obra a la web del Fons Documental Miquel Barceló d'Artà.

L'entrada és gratuïta i l'horari de visita és de dimarts a diumenge de les 11:00 a les 14:00 h i de les 17:00 a les 24:00 h, dilluns tancat.

Reportatge fotogràfic: 27 fotografies de l'exposició de Miquel Barceló a la Llotja

Fotos © BalearWeb

 
Data de publicació: 03/05/2003

© 1996-2022 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat