Anar directament al contingut

Ciberespai de Sa Nostra al centre Ocimax

Ciberespai de Sa Nostra al centre Ocimax
Sa Nostra ha inaugurat el Ciberespai, un centre de treball i d'oci equipat amb PCs connectats a Internet i serveis d'impressiˇ, escÓnner, fax, etc. El Ciberespai s'ubica a les instalĚlacions del recentment inaugurat Ocimax de Palma, centre d'oci impulsat i presidit per l'empresari Rafel Salas en el qual Sa Nostra mantÚ una important participaciˇ accionarial. El nou servei gratu´t Ús exclusiu pels titulars de qualsevol targeta de Sa Nostra, que poden utilitzar el servei durant un mÓxim d'una hora i mitja, prorrogable si no hi ha ning˙ en llista d'espera. El centre tambÚ disposa dels serveis d'una oficina bancÓria tradicional i dos caixers automÓtics.
 
Data de publicaciˇ: 22/10/2003

© 1996-2020 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat