Anar directament al contingut

Curs sobre "Política i poder a l'Antiguitat grecollatina"

Curs sobre "Política i poder a l'Antiguitat grecollatina"
Amb la conferència "L'origen de l'activitat política a Grècia: entre tirans i savis", a càrrec de Francesc Casadesús, president de la Secció Balear de la Sociedad Española de Estudios Clásicos (SEEC) i professor de Filosofia Grega a la Universitat de les Illes Balears (UIB), el proper mes de novembre s'iniciarà el "VIII Curs de Pensament i Cultura Clàssica".

El curs, organitzat per la Secció Balear de la SEEC i el Vicerectorat de Projecció Cultural de la UIB, analitzarà la relació entre "Política i poder a l'Antiguitat grecollatina" i es desenvoluparà fins al mes de maig de 2004, al Centre Cultural de la Fundació la Caixa a Palma i a l'Ateneu Científic, Literari i Artístic de Maó.

Es pot trobar àmplia informació sobre el curs a la web de la SECC: www.seec-balears.com
 
Data de publicació: 27/10/2003

© 1996-2021 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat