Anar directament al contingut

Finestra al Sud celebra el seu aniversari

Finestra al Sud celebra el seu aniversari
L'associaciˇ Finestra al Sud (S'altra Senalla d'Inca) celebrarÓ el proper dissabte 25 d'octubre el seu 4t aniversari amb una festa que tendrÓ lloc a la plaša de l'Orgue d'Inca a partir de les 18:00 h. Hi haurÓ contes amb titelles a cÓrrec de Tornassol, jocs amb xocolata animats pel grup infantil TIC-TAC i torrada popular. La festa finalitzarÓ amb l'actuaciˇ a les 22:00 h del grup manacorÝ Espiral d'Embulls, que presentarÓ el seu segon treball discogrÓfic titulat "L'edat de PlÓstic".

Entorn el seu aniversari, Finestra al Sud ha organitzat una setmana solidÓria que comenšÓ el passat dilluns amb la inauguraciˇ al Centre Parroquial de Santa Maria la Major de l'exposiciˇ fotogrÓfica "Els nins del Per˙" de Jaume Moranta i de la mostra dels treballs presentats pels escolars al "II Concurs de dibuix, poesia i redacciˇ de Comerš just". Entre altres activitats programades, el proper dijous 23 d'octubre a les 20:30 h tendrÓ lloc al Centre Parroquial de Santa Maria la Major una sessiˇ de videof˛rum amb la projecciˇ del documental "Bowling for Columbine".
 
Data de publicaciˇ: 21/10/2003

© 1996-2020 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat