Anar directament al contingut

Fires a Campos, Santanyí, Consell, Felanitx i Inca

Fires a Campos, Santanyí, Consell, Felanitx i Inca
El cicle de les tradicionals fires de tardor segueix el seu curs i aquesta setmana hi haurà fires a Campos, Santanyí, Consell, Felanitx i Inca. Totes dedicades als treballs del camp, el bestiar, l'artesania... però cada una amb les seves peculiaritats.

El programa d'actes de la fira de Campos, que es pot consultar a la web de l'ajuntament, ja va començar la setmana passada, però les activitats més importants tendran lloc el dijous 16 (fira pagesa), el divendres 17 (firó nocturn pagès) i el dissabte 18 (mercadet pagès).

La fira de Santanyí tendrà lloc el dissabte 18 d'octubre i inclourà una àmplia mostra agrícola, ramadera, artesanal i comercial.

La fira de Consell se celebrarà el diumenge 19 i estarà dedicada especialment al vi, com es pot llegir en aquesta notícia.

Aquest diumenge, tal com informa la web de l'Ajuntament de Felanitx, també tendrà lloc la Fira des Pebre Bord. Aquesta celebració conserva el nom que tenia la fira quan servia per proveir les cases de la comarca del pebre bord que després utilitzaven per fer sobrassada.

I finalment, Inca també celebrarà aquest diumenge una fira agrícola, artesanal i agroalimentària. Es tracta de la primera fira del cicle tardor, que culmina el mes de novembre amb el popular Dijous Bo, després de les festes de Santa Maria la Major.

Foto © BalearWeb
 
Data de publicació: 15/10/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat