Anar directament al contingut

Satellites, Chambao i Barón Rojo a la Sala Assaig

Satellites, Chambao i Barón Rojo a la Sala Assaig
Després de la seva gira per la Gran Bretanya, on han actuat en el primer aniversari del club londinenc The Basement, els components de la banda mallorquina Satellites oferiran un concert a la Sala Assaig de Palma el proper divendres 31 d'octubre, compartint cartell amb els barcelonins d'Aina, grup que posa punt final a la seva carrera realitzant una gira de comiat. El concert començarà a les 23:00 h i el preu de l'entrada és de 6 euros.

El mateix divendres 31 d'octubre, a partir de les 22:00 h, en un altre espai d'Assaig actuarà Chambao, trio malagueny que mescla el flamenc i l'electrònica "chillout". El preu de l'entrada és de 15 euros anticipada o 18 euros a la taquilla.

Per últim, el dissabte 1 de novembre a les 22:00 h pujaran a l'escenari els components de Barón Rojo, compartint cartell amb Zebo. El preu de l'entrada és de 12 euros anticipada o 15 a la taquilla.
 
Data de publicació: 27/10/2003

© 1996-2021 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat