Anar directament al contingut

Concerts de Santa Cecília a Llucmajor

Concerts de Santa Cecília a Llucmajor
La Banda de Música de Llucmajor ha organitzat una nova edició de Concerts de Santa Cecília. El primer concert, a càrrec de l'ensemble de percussió "Percussí o no", tendrà lloc al Cafè Colon el divendres 14 de novembre, a les 21:30 h. El programa continuarà amb la Banda de Música de Llucmajor que oferirà una audició, dedicada a la música dels anuncis publicitaris, al Casal de Joves de Llucmajor el diumenge 23, a les 20:00 h. El següent concert, a càrrec dels alumnes de l'Escola de Música de la Banda i de la Banda Juvenil, es durà a terme a l'Església del Convent de Sant Bonaventura de Llucmajor el dissabte 29, a les 20:00 h. I finalment, clourà el cicle de concerts un quintet de metall format per músics de la Banda de Música de Llucmajor el divendres 5 de desembre, a les 21:30 h, al Cafè Colon.

El cicle de concerts, d'entrada gratuïta, compta amb el patrocini de l'Ajuntament de Llucmajor, Consell de Mallorca i Fundació Sa Nostra.
 
Data de publicació: 10/11/2003

© 1996-2020 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat