Anar directament al contingut

Dia Internacional de la TolerÓncia

Dia Internacional de la TolerÓncia
El 12 de desembre de 1996, l'Assemblea General de Nacions Unides convidÓ els Estats Membres a celebrar cada 16 de novembre el Dia Internacional per a la TolerÓncia amb activitats dirigides tant als centres d'ensenyament com al p˙blic en general (resoluciˇ 51/95). Aquesta resoluciˇ s'aprovÓ desprÚs de la celebraciˇ el 1995 de l'Any de les Nacions Unides per a la TolerÓncia, proclamat per l'Assemblea el 1993 (resoluciˇ 48/126), per iniciativa de la ConferŔncia General de la Unesco.

MÚs informaciˇ:
á- Deu Idees per a la Celebraciˇ del Dia Internacional de la TolerÓncia (Unesco)
á- Tolerance Programme (Unesco)
 
Data de publicaciˇ: 05/11/2003

© 1996-2020 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat