Anar directament al contingut

Eclipsi total de Lluna al Mallorca Planetarium

Eclipsi total de Lluna al Mallorca Planetarium
En el marc de la tercera edició de la Setmana de la Ciència, el Mallorca Planetarium ubicat a les instal·lacions de l'OAM a Costitx ha organitzat una jornada de portes obertes per observar l'eclipsi total de lluna que es produirà la nit del 8 al 9 de novembre. Aquest és el segon eclipsi lunar de l'any i es visualitzarà des de tota Europa. El fenomen es produirà entre les 00:33 i les 4:06 h i es podrà seguir en directe des de l'interior i l'exterior del planetari, on es realitzarà una projecció especial en temps real amb diversos equips telescòpics.

Per assistir-hi cal realitzar reserva prèvia al telèfon 971 51 33 44.

Foto © BalearWeb
 
Data de publicació: 05/11/2003

© 1996-2020 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat