Anar directament al contingut

Els Calderers de Sant Joan, l'altra Mallorca

Els Calderers de Sant Joan, l'altra Mallorca
Als peus de l'ermita de Bonany, dins del terme municipal de Sant Joan, s'ubica la possessió anomenada "Els Calderers". La finca, tradicionalment dedicada a l'agricultura i la ramaderia, s'ha reconvertit en un museu i durant tot l'any té obertes les seves portes al públic oferint la visita a la casa senyorial construïda l'any 1750, els corrals d'animals autòctons i els diferents tallers de maquinària i eines antigues.

Els Calderers és una de les possessions més representatives del Pla de Mallorca i la seva visita, que inclou una degustació de vi al Celler, permet conèixer de prop la forma de viure i treballar de la Mallorca rural del segle XVIII.

El preu de l'entrada és de 7 euros pels adults i 3,5 euros pels infants i l'horari de visita és de 10:00 a 18:00, d'abril a octubre, i de 10:00 a 17:00 h, de novembre a març.

Reportatge fotogràfic realitzat per MallorcaWeb (27 fotografies)
 

Més informació sobre espais expositius i exposicions a l'Agenda d'exposicions de les Illes Balears i Pitiüses.
 

Foto © BalearWeb
 
Data de publicació: 10/11/2003

© 1996-2020 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat