Anar directament al contingut

Exposicions al Solleric

Exposicions al Solleric
El Casal Solleric de Palma presenta dues noves exposicions. D'una banda, la planta entresòl acull fins l'11 de gener de 2004 l'exposició titulada "Pell de pintures. Obres 1995-2003" de Mercedes Laguens (Tarazona, Saragossa, 1953). La mostra, patrocinada per la CAM amb la col·laboració de l'Ajuntament de Palma, és una antològica de la producció de l'artista realitzada des de l'any 1995 fins l'actualitat, integrada per pintures, dibuixos, obra gràfica i una escultura. Mercedes Laguens va fer la seva primera exposició individual el 1976 a la Tagüara de Saragossa i el 1983 exposa per primera vegada a Mallorca, concretament a les galeries Es Cau de Manacor i Joaquin Mir de Palma. La seva obra es troba a les  col·leccions del Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía, Ajuntament de Palma, "la Caixa", Ibercaja i Museu d'Art Contemporani de Sa Pobla, entre altres.

D'altra banda, l'Espai Quatre, sala ubicada al soterrani del centre cultural, allotja fins l'11 de gener de 2004 la instal·lació titulada "Desnudo y crudo" de l'artista argentina Nicola Constantino, una proposta provocadora d'art conceptual que critica l'actual cultura de l'alimentació basada en la mort.

Pel que fa a la planta noble, fins el 14 de novembre encara pot visitar-se la mostra titulada "Bellver. Cartografias, autorretratos y otras mentiras" de Fernando Bellver, i a partir del 27 de novembre s'obrirà l'exposició titulada "Art Report".

Finalment, la planta baixa del Solleric acollirà del 13 de novembre al 14 de desembre de 2003, amb el nom d'Opera prima, les obres finalistes del Certamen d'Arquitectura Art Jove 2003. I a partir del 18 de desembre allotjarà l'exposició "Signs of occupancy" dels arquitectes britànics Alison & Peter Smithson.
 

Més informació sobre espais expositius i exposicions a l'Agenda d'exposicions de les Illes Balears i Pitiüses.
 

Fotos © BalearWeb: obres de Mercedes Laguens i Nicola Constantino exposades al Casal Solleric
 
Data de publicació: 08/11/2003

© 1996-2020 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat