Anar directament al contingut

Festa-Concert "Vacaciones de verano"

Festa-Concert "Vacaciones de verano"
La Factoria de So del Polígon Son Llaüt de Santa Maria acollirà, el divendres 7 i el dissabte 8 de novembre la Festa-Concert "Vacaciones de verano". L'esdeveniment musical, que comptarà amb la participació de prop d'una vintena de bandes de Mallorca, a més dels grups convidats Guadaña i Disidencia, servirà per presentar el nou CD recopilatori "Vacaciones de verano 2", a més d'altres treballs discogràfics editats pel segell Sindiscos de Cala Rajada.

El preu únic de les entrades per dia és de 10 euros i inclou un CD de regal. Les actuacions començaran a les 20:00 h el divendres, i a les 19:00 h el dissabte.

Més informació: www.sindromediscos.com
 
Data de publicaciˇ: 05/11/2003

© 1996-2020 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat