Anar directament al contingut

Fira d'artesania de Pollença

Fira d'artesania de Pollença
Els pollencins celebren aquest cap de setmana la seva fira de tardor. Dins del programa d'actes cal destacar com de costum la XX Fira d'Artesania, amb una àmplia mostra de treballs realitzats pels artesans de Pollença, que s'obrirà al públic divendres dia 7 a les 17:00 h, al Claustre del Convent, i es podrà visitar fins dilluns, dia 10, a les 19:00 h. El mateix divendres s'inauguraran diverses exposicions, i a les 21:30 tendrà lloc un concert concert de la Banda de Música de Pollença i la Camerata Pollencina a l'església de Monti-sion.

El dissabte 8 s'obriran, a diferents carrers i places de la vila, la X Fira de Comerciants, la Mostra de Productes Balears, la Carpa de Medi Ambient i el bus d'Educació ambiental. Al llarg del dissabte també tendrà lloc el Happening musicoplàstic "Art al Carrer 2003", organitzat per Duxou. Al vespre es farà la presentació del grup Xeremiers Orats i de la Big Band de Pollença, i com a cloenda hi haurà una  un concert de The Nash.

El plat fort del diumenge, dia 9, serà la XIII Mostra d'Animals Autòctons, organitzada per la Cooperativa Pagesa de Pollença amb la col·laboració de l'Ajuntament de Pollença, que tendrà lloc al carrer Bartomeu Aloy de les 10.00 a les 13.00 h.

Foto © Arxiu BalearWeb
 
Data de publicació: 03/11/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat