Anar directament al contingut

Inca celebra el Dijous Bo

Inca celebra el Dijous Bo
El Dijous Bo d'Inca, la fira de tardor més important de l'Illa, se celebrarà el proper 13 de novembre. Com cada any, s'espera una participació massiva, tant d'expositors com de visitants d'arreu de Mallorca i fins i tot de les altres Illes. El programa d'actes inclou tot un ventall d'activitats culturals i esportives, que s'iniciaren el passat dissabte dia 8 i es prolongaran fins el proper dissabte 15, tot i que la part central del programa es desenvoluparà durant el dimecres dia 12 i, especialment, el dijous dia 13.

Destaquen, entre altres esdeveniments, el Concurs morfològic del Porc Negre mallorquí, la Fira del Mul i la Mostra de Races Autòctones de les Illes Balears, que s'inauguraran el dimecres 12, a les 16:30 h, a la plaça del Bestiar, i la Mostra de comerços organitzada per l'Associació de Comerciants d'Inca que començarà a la plaça Llibertat el mateix dimecres a les 17:30 h. La jornada finalitzarà amb un concert de rock a càrrec dels grups guanyadors de l'Inca Rock 2003 que tendrà lloc a la plaça Antoni Fluxà, a les 23:00 h, i  amb un correfoc a càrrec dels Dimonis d'Alaró que començarà al mateix lloc a les 24:00 h.

El dijous al matí es reobriran les mostres d'animals i comerços inaugurades el dia abans i a les 18:45 h començarà al Palau Municipal d'Esports la Passarel·la Inca Ciutat de la Pell.

Com a novetat, enguany l'Ajuntament d'Inca ha publicat la pàgina web www.dijous-bo.com, que inclou una salutació del batle de la ciutat, Pere Rotger, i el programa complet de la fira. A més a més, durant el dijous dia 13 es podrà seguir des de la nova web l'esdeveniment en directe mitjançant una sèrie de càmeres instal·lades als escenaris més destacats de la fira.
 
Data de publicació: 09/11/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat