Anar directament al contingut

Inca celebra el Dijous Bo

Inca celebra el Dijous Bo
El Dijous Bo d'Inca, la fira de tardor mÚs important de l'Illa, se celebrarÓ el proper 13 de novembre. Com cada any, s'espera una participaciˇ massiva, tant d'expositors com de visitants d'arreu de Mallorca i fins i tot de les altres Illes. El programa d'actes inclou tot un ventall d'activitats culturals i esportives, que s'iniciaren el passat dissabte dia 8 i es prolongaran fins el proper dissabte 15, tot i que la part central del programa es desenvoluparÓ durant el dimecres dia 12 i, especialment, el dijous dia 13.

Destaquen, entre altres esdeveniments, el Concurs morfol˛gic del Porc Negre mallorquÝ, la Fira del Mul i la Mostra de Races Aut˛ctones de les Illes Balears, que s'inauguraran el dimecres 12, a les 16:30 h, a la plaša del Bestiar, i la Mostra de comeršos organitzada per l'Associaciˇ de Comerciants d'Inca que comenšarÓ a la plaša Llibertat el mateix dimecres a les 17:30 h. La jornada finalitzarÓ amb un concert de rock a cÓrrec dels grups guanyadors de l'Inca Rock 2003 que tendrÓ lloc a la plaša Antoni FluxÓ, a les 23:00 h, iá amb un correfoc a cÓrrec dels Dimonis d'Alarˇ que comenšarÓ al mateix lloc a les 24:00 h.

El dijous al matÝ es reobriran les mostres d'animals i comeršos inaugurades el dia abans i a les 18:45 h comenšarÓ al Palau Municipal d'Esports la PassarelĚla Inca Ciutat de la Pell.

Com a novetat, enguany l'Ajuntament d'Inca ha publicat la pÓgina web www.dijous-bo.com, que inclou una salutaciˇ del batle de la ciutat, Pere Rotger, i el programa complet de la fira. A mÚs a mÚs, durant el dijous dia 13 es podrÓ seguir des de la nova web l'esdeveniment en directe mitjanšant una sŔrie de cÓmeres instalĚlades als escenaris mÚs destacats de la fira.
 
Data de publicaciˇ: 09/11/2003

© 1996-2020 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat