Anar directament al contingut

Majoral, l'ofici de joier

Majoral, l'ofici de joier
La galeria Nura de Palma acull fins la primavera de 2004 una exposició de joies creades per Enric Majoral. Les joies originals i avantguardistes de Majoral són de cada vegada més apreciades per les seves línies pures i simples, els materials naturals, els volums suaus i els colors autèntics. Majoral considera que fer joies és un mitjà per viure i una manera de viure i entén la joieria com un element primordial de la imatge personal i com un símbol més de la cultura d'avui en dia.

Enric Majoral Castells s'establí a Formentera procedent de la població catalana de Sabadell l'any 1973 i començà com autodidacta en l'ofici de joier. Les fires ambulants foren el primer lloc on comercialitzà les seves joies, passant en pocs anys a participar en exposicions i fires internacionals de joieria i establint una xarxa de botigues pròpies i franquiciades. Formentera disposa de dos Espais Majoral, un a La Mola i un altre a Sant Francesc. La resta d'establiments de Majoral es troben ubicats a Barcelona, Manresa, Girona i València.

Més informació: www.majoral.com

Foto © BalearWeb
 
Data de publicació: 29/11/2003

© 1996-2020 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat