Anar directament al contingut

Presentació del Mapa de Formentera

Presentació del Mapa de Formentera
Els nuclis de població, les platges i visites d'interès, informació sobre festes i activitats regulars, tot això il·lustrat amb 64 fotografies és el que ofereix el Mapa de Formentera, operatiu des d'avui. El conjunt de pàgines, estructurat per parròquies, permet accedir de forma gràfica als principals racons de la geografia formenterera.

El projecte ha estat produït pel grup BalearWeb i en aquesta ocasió l'equip de treball s'ha vist reforçat per l'arquitecte Marià Castelló, col·laborador habitual de FormenteraWeb.

Coincidint amb la producció del Mapa de Formentera, també s'ha incorporat amb accés directe des de la portada de FormenteraWeb l'especial Circuits Verds de Formentera amb informació i fotografies sobre 20 camins de l'illa que es poden realitzar a peu o en bicicleta. L'especial, produït per BalearWeb, també ha comptat amb la col·laboració de Marià Castelló.

Foto: Captura de pantalla parcial del Mapa de Formentera
 
Data de publicació: 18/11/2003

© 1996-2023 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat