Anar directament al contingut

VI Fira de s'Oliva a Caimari

VI Fira de s'Oliva a Caimari
Caimari, petit poble del municipi de Selva, celebra des del passat divendres els actes emmarcats en la "VI Fira de s'Oliva". Entre les activitats ja passades cal destacar la presentació a càrrec del Conseller d'Educació, Francesc Fiol, del llibre "Parc Etnològic de Caimari. Guia de visita", d'Antoni Ordinas Garau.

El Parc Etnològic de Caimari, situat a l'entrada del poble, al aire lliure, mostra de forma didàctica eines i construccions tradicionals del món rural, com ara una sitja de carboner, un forn de calç, un coll de tords... i com a novetat, una casa de neu, que serà inaugurada coincidint amb la obertura de la fira, el dissabte 15 de novembre, a les 16:00 h.

El Parc Etnològic, juntament amb les tafones d'Oli Caimari i la trencadora d'ametles de ca na Bielona, seran els espais estelars de la fira, que continuarà al llarg de tot el diumenge 16. Es faran demostracions en viu i degustacions d'oli d'oliva i torrons d'ametlla, i d'altres productes derivats. Una exposició de bestiar vaquí mallorquí i una de cotxes i motos antigues complementaran l'oferta firal, juntament amb una exposició de pintura a l'església Vella.

Foto © BalearWeb
 
Data de publicació: 11/11/2003

© 1996-2020 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat