Anar directament al contingut

Art Emergent a les Illes Balears

Art Emergent a les Illes Balears
L'Espai Ramon Llull de Palma acull fins el 25 de gener de 2004 l'exposiciˇ itinerant "Art Emergent a les Illes Balears II" produ´da pel Projecte Llevant, plataforma cultural impulsada pel Govern de les Illes Balears, Consell de Mallorca, Sa Nostra, Espai Mallorca de Barcelona i els ajuntaments de Manacor, ArtÓ, Capdepera, CalviÓ, Felanitx, MarratxÝ, Sant Llorenš des Cardassar, Sa Pobla, Porreres, SantanyÝ, Inca i Binissalem, amb l'objectiu de potenciar la plÓstica emergent realitzada pels joves artistes de les Illes Balears i PitiŘses.

DesprÚs de l'Ŕxit de la primera ediciˇ celebrada l'any passat, en aquesta segona mostra hi participen els artistes segŘents: Jaume Canet (Felanitx, 1966), Carles Moll (Maˇ, Menorca, 1969), MartÝ Antoni Monjo (Maria de la Salut, 1972) & Ana Camu˝as (Villafranca de los Caballeros, Toledo, 1975), Aina Perellˇ (Pollenša, 1976), Blanca PÚrez-Portabella (Barcelona, 1973), Eliana Perinat (ParÝs, 1965), Joan M. Arrom Sasai (Palma, 1970), Fabian Chalekamp (Palma, 1964), Joan Vallespir (Inca, 1969) i Rafel Perellˇ (Manacor, 1963).

L'exposiciˇ iniciÓ el seu recorregut a la Torre dels Enagistes de Manacor i tambÚ podrÓ veure's a l'Audit˛rium Sa MÓniga de Cala Millor, Sala d'exposicions de l'Ajuntament de CalviÓ, Casa Municipal de Cultura de Felanitx, S'Escorxador de MarratxÝ, Na Batlessa d'ArtÓ, Can Creu d'Inca a Capdepera, Espai Mallorca de Barcelona, Museu d'Art Contemporani de Sa Pobla, Can Jaume Antoni a SantanyÝ, Can Gelabert de Binissalem, Sa Quartera a Inca, Museu de Porreres, Museu d'Art Contemporani d'Eivissa i Museu de Menorca a Maˇ.

Els promotors tenen previst organitzar una tercera ediciˇ per aixÝ completar el panorama de l'art emergent a les Illes Balears i PitiŘses.

MÚs informaciˇ sobre espais expositius i exposicions a l'Agenda d'exposicions de les Illes Balears i PitiŘses.

Foto ę BalearWeb: InstalĚlaciˇ de MartÝ Antoni Monjo & Ana Camu˝as
 
Data de publicaciˇ: 27/12/2003

© 1996-2022 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat