Anar directament al contingut

Dia dels Drets Humans

Dia dels Drets Humans
El dia 10 de desembre de 1948, l'Assemblea General de les Nacions Unides aprovà i proclamà la Declaració Universal dels Drets Humans. Després d'aquest acte històric, l'Assemblea demanà a tots els països membres que publiquessin el text de la Declaració i fessin que es "distribuís, exposàs, llegís i comentàs a totes les escoles i altres centres d'ensenyament, sense distinció fundada en la condició política dels països o dels territoris". Per commemorar aquest esdeveniment, l'Assemblea General decidí l'any 1950 celebrar el 10 de desembre de cada any com a Dia dels Drets Humans.

L'Oficina de l'Alt Comissionat per als Drets Humans de Nacions Unides ofereix el text íntegre de la Declaració Universal dels Drets Humans en més de 300 idiomes.
 
Data de publicació: 02/12/2003

© 1996-2020 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat