Anar directament al contingut

El jove Jaume Orejuela exposa al Museu de Pollença

El jove Jaume Orejuela exposa al Museu de Pollença
El Museu de Pollença, ubicat a l'antic convent dels dominics, acollirà el proper mes de gener una exposició a càrrec del jove pollencí Jaume Orejuela Salas. La inauguració tendrà lloc el dia 3 de gener a les 19:00 h.

Amb poc més de 20 anys d'edat, Orejuela ha realitzat diverses exposicions, tant col·lectives com individuals, i la seva obra ha obtingut una gran acollida per part del públic. Com es pot llegir en un article publicat a la seva web, l'any 2000 realitzà una primera exposició individual a Pollença amb motiu de les festes de la Patrona, i abans de finalitzar la mostra ja s'havien venut les quaranta pintures exposades.

Orejeula treballa amb tècniques molt diverses que van des de l'oli fins al carbó, i retrata principalment paisatges del seu entorn més pròxim i natura morta. A l'exposició que inaugurarà el proper dissabte, hi presentarà obra de petit i gran format de recent creació.

Horari de visita al Museu: de dimarts a diumenge, d'11:00 a 13:00 h. Dilluns i festius tancat.

Més informació sobre espais expositius i exposicions a l'Agenda d'exposicions de les Illes Balears i Pitiüses.

Foto © BalearWeb
 
Data de publicació: 29/12/2003

© 1996-2022 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat