Anar directament al contingut

Els Ja t'ho diré s'acomiaden

Els Ja t'ho diré s'acomiaden
El grup menorquí de música pop Ja t'ho diré s'acomiada definitivament dels escenaris, després d'una llarga trajectòria que els ha situat entre els grups més populars de música en català. Però abans de retirar-se oferiran una sèrie de concerts a Catalunya i a les Illes Balears tot presentant el seu setè i últim treball discogràfic " Història d'un Viatge 1986-2003", un CD+DVD que inclou les millors cançons del grup, un documental, fotografies, videoclips...

Els Ja t'ho diré s'acomiadaran dels mallorquins el proper dia 20 de desembre amb un concert que tendrà lloc a la Sala Assaig de Palma. I el concert final es celebrarà a Ciutadella, el poble natal del grup, el dia 27 del mateix mes a les 21:00 h al Pavelló Municipal d'Esports.
 
Data de publicació: 03/12/2003

© 1996-2020 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat