Anar directament al contingut

Festes de Santa BÓrbara i Certamen de Canšˇ a Vilafranca

Festes de Santa BÓrbara i Certamen de Canšˇ a Vilafranca
Des del passat 28 de novembre i fins al 14 de desembre el municipi de Vilafranca celebra les Festes de Santa BÓrbara. El programa, que es pot consultar a la web de l'Ajuntament, inclou diversos actes l˙dics, esportius i culturals, entre els quals destaca la segona ediciˇ del Certamen de Canšˇ, concurs que tendrÓ lloc els dies 5 i 6 de desembre al Teatre Municipal de Vilafranca i tÚ per objectiu promocionar nous valors musicals en llengua catalana.

La bunyolada de Santa BÓrbara, l'acte mÚs popular de les festes, es farÓ el dimecres 4 de desembre, dia de la patrona. Primer, a les 19:30 h, se celebrarÓ la Missa amb el tradicional Ball de l'Oferta, a cÓrrec del grup Aires Vilafranquins, i en sortir hi haurÓ la gran bunyolada regada amb moscatell per a tothom, preparada de forma altruista per la gent del poble.

Foto cedida per l'Ajuntament.
 
Data de publicaciˇ: 01/12/2003

© 1996-2020 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat