Anar directament al contingut

Mag Teatre inicia l'any amb tres estrenes

Mag Teatre inicia l'any amb tres estrenes
La companyia universitÓria Magisteri Teatre - Mag Poesia, dirigida per Antoni Artigues, iniciarÓ l'any nou amb tres estrenes.

La primera proposta Ús l'obra teatral "Els sense cor" d'ApelĚles Mestres, que es podrÓ veure el dilluns, 12 de gener de 2004, a les 11 del matÝ i a les 8 del vespre, a l'Aula Magna del Guillem Cifre (Campus UIB).

L'endemÓ, dimarts 13 de gener, tambÚ a les 11 del matÝ i a les 8 del vespre, a l'Aula Magna del Guillem Cifre, es posarÓ en escena "El nou Prometeu encadenat" d'Eugeni d'Ors.

Finalment, el dijous 15 a les 9 del matÝ i a les 8 del vespre, en el mateix escenari, s'estrenarÓ l'obra "El Rei Pepet" de l'algaidÝ Pere CapellÓ. A la sessiˇ del vespre, Biel Majoral cantarÓ "Canšons Republicanes" del mateix autor. Aquest espectacle s'emmarca en la celebraciˇ de cinquantenari de la mort de Pere CapellÓ i coincideix amb tota un sŔrie d'actes que li dedicarÓ enguany l'Ajuntament d'Algaida i que comenšaran durant la celebraciˇ de les Festes de Sant Honorat.

Imatges: cartells de les obres dissenyats per Jaume Falconer.
 
Data de publicaciˇ: 30/12/2003

© 1996-2022 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat