Anar directament al contingut

Nou Fòrum de BalearWeb

Nou Fòrum de BalearWeb
L'espai de debat i enquesta, que des de l'any 1998 ofereix BalearWeb, ha estat totalment remodelat. El nou FÒRUM, a diferència de l'anterior sistema, permet mantenir diversos espais de debat simultàniament que poden ser creats pels mateixos usuaris. En un principi, el Fòrum s'ha organitzat entorn les tres categories principals següents: GENERAL, que inclou una subcategoria dedicada als temes generals i una subcategoria dedicada a les qüestions tècniques relacionades amb Internet; ILLES, amb quatre subcategories dedicades respectivament a temes relacionats amb Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera; i ARXIU, que inclou una única subcategoria que dóna enllaç als debats i enquestes realitzats fins el 5 de desembre de 2003. Dins qualsevol d'aquestes subcategories, excepte en la d'Arxiu que es troba tancada, els usuaris poden crear nous temes o escriure ens els temes ja iniciats. Per llegir, escriure repliques i crear nous temes de debat no cal registrar-se, però per poder votar a les enquestes proposades per BalearWeb cal ser un usuari registrat, per tal d'evitar d'aquesta manera el falsejament dels resultats. Els usuaris registrats tenen d'altres opcions addicionals no disponibles per als usuaris invitats com canviar d'idioma (del català a l'espanyol o l'angles), enviar missatges privats o correu electrònic a altres usuaris, subscripció a grups d'usuaris i accés a les preferències d'usuari i configuracions.

Independentment dels temes que iniciïn els usuaris, BalearWeb obre el nou Fòrum proposant els debats amb enquesta següents: Donen les institucions prou suport a la llengua catalana? (General > General), T'agrada el nou fòrum? ( General > General), Què opines del nou Pla de Carreteres? (Illes > Mallorca), Creus que l'aeroport de Menorca s'ha d'ampliar? (Illes > Menorca), Eivissa o Ibiza? (Illes > Eivissa), Creus que Formentera necessita un consell insular propi? (Illes > Formentera).

Pel que fa al software, el Fòrum és una adaptació realitzada per BalearWeb de l'aplicació de phpBB Group, distribuïda lliurement mitjançant General Public Licence (GNU).

Més informació: www.balearweb.com/forum
 
Data de publicació: 07/12/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat