Anar directament al contingut

Oferta teatral per al Nadal

Oferta teatral per al Nadal
L'oferta teatral per aquest Nadal és molt variada. Començant per l'Auditòrium, trobem la nova producció de les Diabéticas Aceleradas, "Urgencias", una divertida comèdia que romandrà en cartell fins el 22 de febrer. També a l'Auditòrium, del 25 al 30 de desembre, es pot veure l'obra "Se quieren" a càrrec de la companyia Trasgo Producciones.

La proposta del Teatre Municipal de Palma per aquest Nadal és "Contes Perversos d'hivern", una producció de la Fundació Teatre Principal i Paco Vicens, interpretada per la companyia Adlibitum. L'espectacle es va estrenar el passat dia 18 i continuarà fins el 6 de gener. Pel que fa al nou Teatre Xesc Forteza, la programació prevista per aquests dies de festa va adreçada especialment el públic infantil. Així, del 18 al 28 els Germans Memoli presenten l'obra infantil amb pallassos "Una tragèdia grega"; i del 30 de desembre al 6 de gener, Rafeek Albertoni posarà en escena "Alakazan. La llegenda viva de la màgia", un espectacle de màgia i clown.

El Teatre del Mar també ofereix aquest Nadal una obra infantil: "Mariana i el col·leccionista de Somnis" de Teatre de la Sargantana, que romandrà en cartell fins el 4 de gener. I el Teatre Sans ens proposa fins el 18 de gener "Tot Shakespeare... o no" a càrrec de la companyia Estudi Zero Teatre.

Quant als teatres de la part forana, entre altres propostes destaca "La Taronja mecànica", la nova obra de Morgana Teatre, que s'estrena al Teatre Sa Societat de Calvià, del 26 al 28 de desembre. La programació del Teatre de Manacor també és molt atractiva, amb quatre espectacles ben diferent: "Cyranos", "Professor Sorpreses", "Star Trip" i "Batu Roig".

Foto © BalearWeb
 
Data de publicació: 19/12/2003

© 1996-2020 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat