Anar directament al contingut

Oferta teatral per al Nadal

Oferta teatral per al Nadal
L'oferta teatral per aquest Nadal Ús molt variada. Comenšant per l'Audit˛rium, trobem la nova producciˇ de les DiabÚticas Aceleradas, "Urgencias", una divertida comŔdia que romandrÓ en cartell fins el 22 de febrer. TambÚ a l'Audit˛rium, del 25 al 30 de desembre, es pot veure l'obra "Se quieren" a cÓrrec de la companyia Trasgo Producciones.

La proposta del Teatre Municipal de Palma per aquest Nadal Ús "Contes Perversos d'hivern", una producciˇ de la Fundaciˇ Teatre Principal i Paco Vicens, interpretada per la companyia Adlibitum. L'espectacle es va estrenar el passat dia 18 i continuarÓ fins el 6 de gener. Pel que fa al nou Teatre Xesc Forteza, la programaciˇ prevista per aquests dies de festa va adrešada especialment el p˙blic infantil. AixÝ, del 18 al 28 els Germans Memoli presenten l'obra infantil amb pallassos "Una tragŔdia grega"; i del 30 de desembre al 6 de gener, Rafeek Albertoni posarÓ en escena "Alakazan. La llegenda viva de la mÓgia", un espectacle de mÓgia i clown.

El Teatre del Mar tambÚ ofereix aquest Nadal una obra infantil: "Mariana i el colĚleccionista de Somnis" de Teatre de la Sargantana, que romandrÓ en cartell fins el 4 de gener. I el Teatre Sans ens proposa fins el 18 de gener "Tot Shakespeare... o no" a cÓrrec de la companyia Estudi Zero Teatre.

Quant als teatres de la part forana, entre altres propostes destaca "La Taronja mecÓnica", la nova obra de Morgana Teatre, que s'estrena al Teatre Sa Societat de CalviÓ, del 26 al 28 de desembre. La programaciˇ del Teatre de Manacor tambÚ Ús molt atractiva, amb quatre espectacles ben diferent: "Cyranos", "Professor Sorpreses", "Star Trip" i "Batu Roig".

Foto ę BalearWeb
 
Data de publicaciˇ: 19/12/2003

© 1996-2019 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat