Anar directament al contingut

TURBCLUB, Andrea Víctrix, visions del futur

TURBCLUB, Andrea Víctrix, visions del futur
Andrea Víctrix és el títol d'una famosa obra de Llorenç Villalonga que se situa a la Mallorca del 2050, fent una caricatura d'un món en el qual l'home ha estat sotmès per la tècnica i el poder absolut de l'Estat.

Entorn d'aquesta obra, la Fundació Casa Museu Llorenç Villalonga de Binissalem inaugurarà el proper dijous, dia 18 de desembre, a les 20:30 h, l'exposició "TURBCLUB, Andrea Víctrix, visions del futur", formada per un conjunt de fotografies futuristes de Mallorca, un reportatge d'aquestes mateixes imatges en moviment acompanyades de música industrial intercalada amb fragments del Cant de la Sibil·la, i una selecció de textos de la novel·la. La mostra, comissariada per Sílvia Ventayol, es podrà visitar fins a la primavera del 2004.

Coincidint amb la inauguració de l'exposició, se celebrarà el lliurament del III Premi Casa Museu Llorenç Villalonga, que ha guanyat Tomeu Vidal Pizà amb l'assaig "Una vida d'Era i no era: mossèn".

Més informació sobre espais expositius i exposicions a l'Agenda d'exposicions de les Illes Balears i Pitiüses.
 
Data de publicació: 16/12/2003

© 1996-2020 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat