Anar directament al contingut

L'estat del món 2004

L'estat del món 2004
Danielle Nierenberg, investigadora del Worldwatch Institute, presentarà el dimarts 13 de febrer, a les 20:00 h, al Centre de Cultura Sa Nostra de Palma, "L'estat del món 2004", que enguany està dedicat monogràficament a la societat de consum. Aquesta publicació emblemàtica elaborada anualment pel reconegut equip de recerca del Worldwatch Institute ofereix una perspectiva interdisciplinària de dades d'arreu del món i proporciona informació sobre com construir una societat sostenible.

El Centre Unesco de Catalunya ha editat amb la col·laboració de la Fundació Caixa Sabadell i de la Fundació Sa Nostra per dotze any consecutiu la versió catalana de l'informe.
 
Data de publicació: 12/01/2004

© 1996-2023 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat