Anar directament al contingut

Agroturismes, hotels d'interior i hotels rurals

Agroturismes, hotels d'interior i hotels rurals
La majoria d'hotelers i empresaris del sector turístic són conscients del gran rendiment que poden treure d'Internet a l'hora de comercialitzar directament la seva oferta d'allotjament. El tant per cent d'establiments turístics que tenen web pròpia és molt elevat, sobretot en el sector del turisme rural i d'interior. Navegant pel directori de webs de MallorcaWeb trobarem les pàgines de prop d'un centenar d'agroturismes, de quasi una cinquantena d'hotels rurals i de més d'una trentena d'hotels d'interior.

A més de comptar amb web pròpia, molts d'aquests establiments s'engloben en diferents plataformes com ara el portal de l'Associació Agroturisme Balear, integrada a la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca, que agrupa actualment un total de 111 agroturismes, hotels rurals i hotels d'interior, dels quals 4 pertanyen a Menorca.

També l'Associació de Finques d'Agroturisme de Mallorca compta amb un portal per promocionar la trentena d'establiments de turisme rural i d'interior associats a aquest altra organització.

Els agroturismes es defineixen com a finques que combinen l'allotjament turístic amb les activitats rurals tradicionals. Els hotels rurals també es troben situats en finques originalment agràries, però dedicades actualment de forma exclusiva al servei turístic. Finalment els hotels d'interior són antigues cases senyorials rehabilitades, situades a l'interior dels pobles.

Foto © BalearWeb
 
Data de publicació: 22/02/2004

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat