Anar directament al contingut

BalearWeb convoca la cinquena edició del Premi Web

BalearWeb convoca la cinquena edició del Premi Web
BalearWeb, la capçalera que agrupa i dóna serveis comuns a MallorcaWeb, MenorcaWeb, EivissaWeb i FormenteraWeb, convoca el Premi Web 2004. El concurs, que enguany arriba a la seva cinquena edició, sempre ha obtingut una gran participació, tant pels premis que s'atorguen, com per la seva finalitat de servir com a plataforma per promoure les webs participants. A més a més les activitats que envolten el Premi –les votacions online, el debat, el xat i la festa final– són molt animades i desperten una gran espectació.

Aquesta nova edició del Premi Web compta també amb el patrocini de la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears i, com l'any passat, s'atorgaran tres premis: un primer premi per a l'autor de la web guanyadora consistent en 1.200 euros i la compra d'un domini propi i l'allotjament gratuït de la web, un segon premi de 600 euros pel segon classificat i un tercer premi de 300 euros pel concursant que ocupi el tercer lloc.

Algunes de les webs premiades en anteriors edicions del concurs són: Rata Pinyada, Serra i Costes, m.ar, Alfonduco Edicions, Fotografia de Natura, lavila.org, Webverd, 9D-La Novena Dimensió, Folk de Mallorca i vinedefesta.com.

Més informació: Premi Web 2004
 
Data de publicació: 26/02/2004

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat