Anar directament al contingut

Torna la cursa de carretons "Davallada als inferns"

Torna la cursa de carretons "Davallada als inferns"
Una vintena de municipis de Mallorca participaran en la segona edició de l'original cursa de carretons anomenada "Davallada als inferns". Organitzada pel Servei de Joventut del Consell de Mallorca, la cursa constarà de proves semifinals que es celebraran durant el mes d'abril i la primera setmana de maig a Alcúdia, Andratx, Ariany, Búger, Capdepera, Costitx, Felanitx, Llubí, Inca, Manacor, Maria de la Salut, Montuïri, Muro, Petra, Porreres, Santanyí, Santa Eugènia, Sant Joan, Sa Pobla, Son Servera i Vilafranca.

Els tres primers classificats de cada una de les semifinals, un per velocitat, un pel disseny i un altre per la millor posada en escena, accediran a la prova final que es celebrarà el dissabte 15 de maig a un lloc encara per determinar, on al finalitzar la competició hi haurà un sopar popular, espectacle i fi de festa. El primer premi consisteix en un viatge valorat en 600 euros, i el segon premi i el corresponent al millor disseny i a la millor posada en escena estan dotats amb 300 euros cadascun.

Poden inscriure's a la cursa els joves a partir de 12 anys. El carretó ha de ser de construcció pròpia, no motoritzat i sense pedals, i és obligatori que disposi d'un mínim de 3 rodes, frens i direcció, i que no superi els 2 metres i els 150 quilograms.
 
Data de publicació: 29/03/2004

© 1996-2023 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat