Anar directament al contingut

Regata Princesa Sofia a la badia de Palma

Regata Princesa Sofia a la badia de Palma
Fins el 25 d'abril se celebra en aigües de la badia de Palma el 35 Trofeu S.A.R Princesa Sofia. L'esdeveniment és organitzat per la Federació Balear de Vela amb la col·laboració de la Real Federación Española de Vela, Reial Club Nàutic de Palma, Club Nàutic S'Arenal i Club Marítim Sant Antoni de la Platja.

En primer lloc, fins el 9 d'abril té lloc la competició per a Vela lleugera, amb la participació d'embarcacions de classes olímpiques, i posteriorment del 22 al 25 d'abril es disputarà la regata per a creuers I.M.S.

Més informació: www.trofeoprincesasofia.org
 
Data de publicació: 05/04/2004

© 1996-2022 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat